U bent hier

Advies kinderactiviteiten binnen uw bedrijf

Kinderen zijn de toekomst, bij Feestmaatjes zien wij dat maar al te goed en daarom vinden wij het zo belangrijk dat een kind opgroeit in een veilige maar ook inspirerende wereld. Bedrijven en verenigingen kunnen juist die inspiratie aan kinderen bieden. Ambachtelijke bedrijven, bedrijven in de technische sector, ict bedrijven en zorginstellingen zitten straks te springen om goed en gemotiveerd personeel waarom beginnen we niet bij de basis? Door onze jarenlange ervaring, vele ideeën en contacten binnen ons netwerk kunnen we deze twee werelden verenigingen en samen aan de toekomst werken.

Daarnaast kunnen veel winkels, bedrijven, beurzen, organisaties extra baat ( lees omzet!) hebben door kinderen te betrekken binnen de bestaande activiteiten. Ouders hebben meer rust en tijd om op de beurs rond te brengen als ze weten dat hun kinderen veilig opgevangen worden. Of er komen meer mensen naar open dagen als ze weten dat er ook activiteiten voor de kinderen georganiseerd worden. U trekt op deze wijze een grotere doelgroep aan!

Wij denken graag met u mee over kinderactiviteiten voor nu en in de toekomst! 

Hoe gaan wij te werk;

We plannen een gesprek en daarin luisteren wij naar uw wensen en bekijken we de mogelijkheden die uw bedrijf ( vereniging, organisatie, beurs) te bieden heeft. Na dit gesprek maken wij een verslag en bieden wij adviezen op maat. Wilt u een vervolggesprek of direct aan de slag met onze adviezen dan kunnen we u met raad en daad te woord staan.

Kosten éénmalig gesprek en verslaglegging € 150,00 ( exclusief BTW en reiskosten vanuit Dieren)

Neem gerust vrijblijvend contact op dan staan we u graag te woord om u enthousiast te maken!