U bent hier

Bedrijf door kinderogen

Door uw bedrijf open te stellen voor de kinderen van uw medewerkers profileert u zich als betrokken bedrijf met oog voor het personeel. Wat is nu leuker voor u en uw medewerkers om over hun vak te vertellen als er ademloos geluisterd wordt? En wat dacht u van de gratis reclame als de kinderen bij vriendjes of op het schoolplein vertellen over het mooie bedrijf waar papa of mama werkt! Kinderen bekijken uw bedrijf vanuit een hele andere invalshoek en dat heeft een heel verrassend effect voor zowel kind, medewerker als de directeur! 

Om dit doel te bereiken hebben wij het (unieke) concept “bedrijf door kinderogen” ontwikkeld. Samen met u ontwikkelen wij een activiteitenprogramma dat aansluit bij de belevingswereld van het kind en de mogelijkheden die uw bedrijf biedt.


U kunt hierbij denken aan:

  • Een speurtocht ( bijvoorbeeld door een productiebedrijf zodat kinderen begrijpen wat, hoe en waarom het product gemaakt wordt)
  • Een tentoonstelling ( bijvoorbeeld bij een bank zodat kinderen spelenderwijs betrokken worden bij het fenomeen geldzaken).
  • Kinderen zijn een dagje ‘directeur’: hoe zien zij uw bedrijf? Wat vinden ze goed en wat zouden ze anders doen? Laat ze een nieuw product voor uw bedrijf bedenken (of testen).
  • Kinderen bedenken een nieuwe slogan voor uw bedrijf en maken hier een poster van.
  • Met de Techno-tracker verdwenen modules vinden als techno-activiteit voor computer- en ICT bedrijven.

U ziet het; alles kan binnen dit concept en binnen elk bedrijf, onze creativiteit kent geen grenzen…

Wilt u een keer iets heel anders tijdens een familiedag of personeelsfeest, dan heeft u met deze activiteit goud in handen!

Neem gerust contact op dan bespreken we graag met u de mogelijkheden.

"Papa, als jij de hele dag belt, vergadert en achter de computer zit, waarom moet ik dan nog naar school?"
( Uitspraak van neefje)