U bent hier

Bruiloften en Partijen

Kinderen maken niet zo vaak een bruiloft mee; voor hen is het een echte bijzondere ervaring die ze nooit meer vergeten. Wij organiseren kinderactiviteiten waar kinderen blij van worden. Lekker ontspannen deelnemen aan onze activiteiten alleen als ze dat willen, want er "moet" niets!

Huwelijkspakket:

Speciaal voor bruiloften hebben we een huwelijkspakket ontwikkeld. Dit pakket bestaat uit verschillende binnen- en buitenspelen en een creatieve activiteit. We richten een knutseltafel in zodat de kinderen eindeloos creatief bezig kunnen zijn. Samen met de kinderen maken we een bijzonder verrassingscadeau voor het bruidspaar. Al deze activiteiten gieten we in het huwelijk- en liefdesthema ( of een thema naar keuze). Hebben de kinderen van het bruidspaar zelf ideeën dan spelen wij daar uiteraard op in!

Andere mogelijkheden:

Een groot succes is ook altijd het samen met de kinderen toewerken naar een optreden. Dit kan een goocheloptreden zijn onder leiding van onze goochelaar of een circusoptreden. Wij verzorgen al het materiaal en de kinderen maken er een bijzondere show van, speciaal voor het bruidspaar en alle gasten.

Glittertattoos:

Van schmink kunnen de mooie kleren van de kinderen snel vies worden. Met glittertattoos is dit geen probleem en het effect is grandioos!

Voordat u "ja" zegt tegen onze kinderactiviteiten neem gerust contact op voor een persoonlijk gesprek want een bruiloft is echt maatwerk! 

In de fotogalerij staan feestelijke foto's!

“Wij hebben iets heel moois gemaakt bij de knutseltafel toen een vriendin van mijn moeder ging trouwen, toen we dat haar aanboden kreeg ze tranen in haar ogen. Wel gek, want ze was juist heel blij!”