U bent hier

Circus, Clowns & Goochelaars

Nooit een standaard entertainer maar een entertainer die zich echt inleeft in de kinderen en kijkt naar het bedrijf of naar de aard van het feest. Spelen, lachen en betoveren daar gaat het ons om.

Circusvoorstelling of workshops:

in samenwerking met Circus Sambal organiseren wij circusvoorstellingen of circusworkshops. Circus is spannend, bijzonder leuk en iedereen kan het leren! Je hoeft niet heel lenig of sportief te zijn. Er is altijd een techniek die bij je past. Kinderen gaan zelf aan de slag met professioneel jongleermateriaal, éénwielers, balansballen en nog veel meer. Onder bezielende leiding van Samuel zullen de kinderen schitteren!

Clown Knapie:

weet als geen ander de kinderen te laten schuddebuiken van het lachen en te verrassen. Verrassen doet hij niet alleen met grapjes en grollen maar ook met toverkunsten en balloncreaties.

Goochelaar Sven:

komt het feest betoveren. Hij neemt de kinderen mee op een reis vol toverkunsten en ze zullen met verbaasde gezichten op aarde terugkeren... Ook verzorgen wij de Giga- Goochelshow. Een goocheloptreden van goochelaar Sven, gecombineerd met diverse kinderactiviteiten op het gebied van goochelen. Een knutselactiviteit, een goochel-quiz en de kinderen kunnen alles vragen over goochelen en zelfs zèlf een truc leren. Als spetterende afsluiting kunnen de kinderen een eigen goochelshow geven!

Magic Marc:

is onze allround artiest die op vrolijke enthousiaste wijze de kinderen meeneemt in zijn magische verhaal. Hij geeft een show van ongeveer drie kwartier met zoveel afwisseling en hilariteit dat succes verzekerd is!

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact op!

Bekijk hier de actiefoto's van onze superentertainers!