U bent hier

De Techno- tracker

Bij deze speurtocht naar de modules (die door een grote ontploffing in de ultramoderne E-SAT raket besturingscomputer, via de ruimte op aarde terecht zijn gekomen), komt techniek, ruimte en ontdekking bij elkaar. Door het koppelen van alle modules in het basisstation komt er een code vrij en deze code wijst de kinderen naar de uitkomst van de speurtocht.

De modules worden gevonden met de Techno-tracker, een speciaal ontwikkelde mobiele schatzoeker. Ook bij deze Techno-tracker wijst de pijl op een mysterieuze wijze de plekken aan waar de modules zouden kunnen liggen. Geweldige activiteit voor kinderen die geïnteresseerd zijn in spanning en techniek want ook deze activiteit is zeer innovatief!

Technisch maatwerk

Behalve voor kinderfeestjes kunnen we deze activiteit inzetten om kinderen te laten interesseren voor techniek of voor een bijzondere  rondleiding in computer, ICT en techniekbedrijven. Dan passen wij het startverhaal aan naar uw persoonlijke ( bedrijf-) omstandigheden.

De Prijs:

Compleet Techno- pakket inclusief Techno- tracker, basisstation, modules, belangrijke brief vanuit het ministerie van Defensie en uitgebreide beschrijving: € 80,00
Uit te breiden met een Astrohelden verkleed- en spelpakket voor 8 kinderen € 45,00

Voor maatwerk en bedrijfsactiviteiten en alle andere vragen neem gerust contact op.

Deze activiteit is ontwikkeld door Kids-Concepts

Wilt u meer informatie over deze unieke techno-speurtocht neem gerust contact op!

Wilt u direct deze schatzoeker reserveren, dat kan hier!

In de fotogalerij is een foto-impressie van deze techno-schatzoeker!