U bent hier

Feestmaatjes 10 jaar!

Feestmaatjes 10 jaar! 
 
En ineens is het zover, Feestmaatjes bestaat 10 jaar! Heel klein begonnen met het idee als er iemand een speciale wens had voor een kinderfeestje, dan zou ik dat wel even regelen….alleen meldde zich niemand met een speciale wens en zakelijk echt handig was het ook niet! Via via kon ik een serie themapakketten overnemen en kon het feest beginnen! Alle buurtkinderen bij ons uit de straat werden met regelmaat hier opgetrommeld om dan weer spelletjes voor heksen, piraten, spionnen, circusartiesten  uit te proberen en daarna op de foto; dat was leuk voor de website! 
Langzamerhand begon het te lopen, steeds vaker werd ik gevraagd voor bedrijven, bruiloften en evenementen.  “Kinderfeestjes op maat”was ineens een heus “kinder- evenementenbureau”.  Samen met workshopsexperts kon ik bijzondere en grotere evenementen aanbieden van natuur, sport- en spelactiviteiten creatieve workshops. Altijd met als doel; laat de kinderen lekker spelen. Niets kant en klaar, ontdek zelf maar! 
 
Sociale media kwam in die tijd ook in opkomst ( ik lijk nu wel een oude feesttaart!) en via Twitter kwam ik met regelmaat een heel vreemd karretje voorbij komen. Als kinderen met dat karretje gingen rijden wees de pijl in het karretje hen de weg. Dat karretje fascineerde mij enorm…achter dat karretje zat Wim Wijting van Kids-Concepts.nl. Met sommige mensen moet ik niet te lang aan een tafel zitten; dan hebben we zoveel ideeën dat we van gekkigheid niet meer weten waar we beginnen moeten! De beste ideeën hebben we eruit gepakt en Wim, die kan lezen en schrijven met techniek, maakte het Toverkompas, de Technotracker, het Raafjes-zoekspel en Voorleesbeleving het Toverboek. Ik schreef er verschillende verhalen bij zodat kinderen hele bijzondere en mysterieuze  speurtochten beleefden. Bijna nooit vroegen de kinderen hoe het kwam dat die pijl bewoog! 
 
Kleine kinderen worden groot…dat betekent niet dat ik ga stoppen met Feestmaatjes, ik geniet nog teveel van al die onbevangenheid (klink ik nu echt als een oude taart???) maar ik ben wel bezig nieuwe wegen te verkennen. De themapakketten voor de kinderfeestjes zijn inmiddels wel doorverkocht aan Ritmiek Muziek in Doorwerth. De evenementen en grote activiteiten blijf ik samen met mijn team voor Feestmaatjes organiseren. Maar daarnaast werk ik ook nog als activiteitenbegeleider op een dagbesteding voor cliënten met geheugenproblematiek. Een doelgroep waar ook een groot deel van mijn hart ligt. Voor hen, mantelzorgers en voor professionals die te maken hebben met activiteiten, ben ik het Spellokaal begonnen. In de eerste instantie een platform vol met tips- en ideeën voor activiteiten met uiteindelijk het doel een echte fysieke locatie te openen. 
 
Al met al 10 jaar feestelijk ondernemerschap en ik heb nog nooit zoveel geleerd als in de afgelopen 10 jaar. Aangezien een mens nooit te oud is om te leren  ( en van die mensen hoop ik straks ook weer heel veel te leren!) blijf ik doorgaan met het volgen van mijn hart maar wel via de realistische weg…( niet makkelijk voor mij!)
 
Speciale Feestmaatjes aanbieding;
voor alle kinderen die 10 jaar worden een gratis draaiboek ( pdf bestand) voor een kinderfeest naar keuze!  Kijk in de webwinkel voor een draaiboek naar keuze en stuur een mail naar info@feestmaatjes.nl!