U bent hier

Het Raafjes- zoekspel

Zoek me dan, ik ben Bo, kun je me niet vinden, ik geef een geluidje…”.

Binnen of buiten zitten er zes ondeugende raafjes verstopt. Je hoort ze wel maar je ziet ze niet. Samen gaan de kinderen op zoek naar deze deugnieten.

Het spel begint met het voorlezen van het verhaal en het bekijken van de prachtige tekeningen van Anet van de Vorst over deze ondeugende raafjes. In het verhaal komen de raafjes terecht in het kasteel van prinses Esmeralda. Maar de raafjes willen niet stil zitten, zij willen graag verstoppertje spelen met de kinderen. Ze verstoppen zich op de gekste plekken en de kinderen mogen zoeken. "Sssst ik hoor de raafjes roepen, waar komt het geluid vandaan?"  Uit ervaring weet ik dat de kinderen nadat ze alle raafjes gevonden hebben nog eindeloos gaan spelen en zelf spelletjes bedenken voor en met deze allerliefste raafjes. Met dit raafjesspel heb je zeker twee tot drie uur uniek spelplezier!

Het geheim? De Raafjes zijn uitgerust met geluidsmodules en op ingenieuze wijze kan de begeleiding de raafjes laten praten zodat er direct ingespeeld kan worden op de situatie!

Het Raafjesspel is nog verder uit te breiden met een draaiboek met vogel- en natuurbelevingspelletjes voor de allerkleinsten. Zo kun je een heel thema bouwen om deze grappige raafjes. Handig voor bijvoorbeeld vakanties of thema's bij kinderdagverblijven. Of om in de kasteelsferen te blijven is het ook mogelijk prinsessen- of ridderkleding te huren.

De kosten van deze activiteit bedragen € 80,00 ( minimaal twee weken van te voren reserveren!) 

  • Extra verkleedpakket voor 8 kinderen: € 35,00
  • Draaiboek: € 15,00 per post of € 12,50 via de mail.

Net zo nieuwsgierig geworden als onze raafjes, neem dan contact op!

Deze activiteit is ontwikkeld door: Kids-Concepts

In de fotogalerij zijn veel foto's van onze raafjes te bewonderen.  Ze zijn ook druk aan het Twitteren, volg de Raafjes op Twitter!