U bent hier

Het Toverboek

Veel kinderen houden van boeken. Ze worden meegezogen in het verhaal.  Het Toverboek neemt kinderen mee naar een droomwereld. Het laat ze verwonderd  om zich heen kijken. "Hé, zie ik daar iets bewegen? Hoor ik nu wat of verbeeld ik me dat maar?". Terwijl wij gaan voorlezen gebeurt er ineens van alles. De Raafjes gaan zich er mee bemoeien, er is een vreemd ei die geluiden maakt en zelfs licht geeft, je hoort vreemde geluiden die ook in het verhaal voorkomen….

Met het Toverboek heeft u geen gewone voorleesactiviteit in huis maar een complete voorleesbeleving. De kinderen zullen van de ene verbazing in het andere vallen en deze kinderactiviteit heeft één heel groot voordeel, de kinderen hebben nooit meer nachtmerries, alleen maar hele mooie dromen met dank aan het vreemde ei! Klinkt u dit wel heel bijzonder in de oren, dat is het ook. Deze activiteit is helemaal door Kids-Concepts en ons ontwikkeld. Door de ingenieuze techniek in het Het Toverboek, het Droom-ei en de raafjes is dit echt een hele unieke activiteit.

Het Toverboek is een mobiele voorleesbeleving, die overal kan plaatsvinden ook op plaatsen zonder elektra. Wij verzorgen het complete decor en inrichting voor deze activiteit. De voorleesvoorstelling duurt ongeveer 30 minuten maar loopt vaak langer uit door alle droomverhalen die los komen bij de kinderen! Deze activiteit is het leukst voor een groep van maximaal 15 kinderen tussen de 4 en 9 jaar.

De prijs:

wij maken graag een offerte op maat!

Deze activiteit is zeer geschikt voor betoverende evenementen, als bijzondere afsluiting voor de kinderen na een bedrijfsfeest, originele kinderactiviteit voor bibliotheken en boekwinkels, binnen een thema-activiteit over dromen, toveren of vogels!

Wilt u meer informatie over Het Toverboek of vraag een offerte aan, neem gerust contact op!

Bekijk in de fotogalerij de betoverende foto's!

Het Toverboek heeft een eigen Facebookpagina!