Bedrijf door kinderogen

Door uw bedrijf open te stellen voor de kinderen van uw medewerkers profileert u zich als betrokken bedrijf met oog voor het personeel. Wat is nu leuker voor u en uw medewerkers om over hun vak te vertellen als er ademloos geluisterd wordt? En wat dacht u van de gratis reclame als de kinderen bij vriendjes en op het schoolplein vertellen over het mooie bedrijf waar papa of mama werkt! Kinderen bekijken uw bedrijf vanuit een hele andere invalshoek en dat heeft zeker een heel verrassend effect voor zowel kind, medewerker en de directeur!


Om dit doel te bereiken hebben wij het (unieke) concept “bedrijf door kinderogen” ontwikkeld. Samen met u ontwikkelen wij een activiteitenprogramma wat aansluit bij de belevingswereld van kinderen en de mogelijkheden die uw bedrijf biedt.

U kunt hierbij denken aan:

  • Een speurtocht ( bijvoorbeeld door een productiebedrijf zodat kinderen begrijpen wat, hoe en waarom het product gemaakt wordt)

  • Een tentoonstelling ( bijvoorbeeld bij een bank zodat kinderen spelenderwijs betrokken worden bij het fenomeen geldzaken).

  • Kinderen zijn een dagje ‘directeur’: hoe zien zij uw bedrijf? Wat vinden ze goed en wat zouden ze anders doen? Laat ze een nieuw product voor uw bedrijf bedenken

  • Bij een reclamebureau mogen de kinderen een nieuwe slogan maken en deze laten drukken op een poster

 
U ziet het alles kan alles binnen dit concept en binnen elk bedrijf, onze creativiteit kent geen grenzen…
 
Neem gerust contact op dan bespreken we graag alle mogelijkheden!
 
Mijn neef: " Papa, als jij de hele dag achter de computer mag zitten, vergadert en telefoneert; waarom moet ik dan nog naar school?"