Betoverende kinderactiviteiten

Unieke speurtochten om nooit te vergeten! 

 
Door samen te werken met het uitvindersbedrijf Kids-Concepts.nl combineren we techniek met onze fantasie en creativiteit en dit leidt tot hele bijzondere en vooral magische activiteiten! Zo hebben we de Schatzoeker, de Ruimtetracker en binnenkort verschijnt de Toverkompas. Voor de allerkleinsten hebben we het raafjesspel ontwikkeld. Er staat nog het één en ander op stapel dus blijf ons in de gaten houden!
 
Wat is de schatzoeker precies? 
De schatzoeker is een uniek en magisch karretje, in dat karretje zit een pijl. Het karretje wordt door kinderen voortgeduwd en de pijl wijst welke kant ze op moeten. Als de pijl naar rechts wijst gaan de kinderen met De Schatzoeker rechtsaf, wijst de pijl naar links gaan de kinderen linksaf maar als de pijl heel hard heen en weer zwiept dan moeten de kinderen gaan zoeken, zoeken naar de verdwenen sleutels van de schat. Hoe de schatzoeker exact werkt houden we nog even geheim. Mocht u interesse hebben leggen we het u graag uit. De activiteit start met een verhaal, in het verhaal komt een schatkist voor, maar die zit op slot!  Samen met de kinderen en De Schatzoeker gaan we alle sleutels vinden. Uiteindelijk past er één sleutel past op de schatkist! Om het feest nog meer uit te breiden hangt er soms een kaartje aan de sleutel, dat betekend dat er eerst een opdracht moet worden gedaan....
 
Welke thema's hebben de Schatzoekers?
We hebben een Schatzoeker voor Piraten en Prinsessen maar we kunnen de karretjes ombouwen naar een thema naar keuze. We hebben er al verschillende gemaakt een Paasschatzoeker waarbij de kinderen op zoek moesten naar de verdwenen eieren, een schatzoeker waarbij de kinderen een compleet station moesten zien terug te vinden, een griezelschatzoeker voor Halloween met een beetje fantasie en creativiteit maken we een uniek Schatzoekersfeest waar de kinderen het nog lang over zullen hebben want dit hebben ze nog nooit meegemaakt! Het verhaal, de opdrachten en de inrichting van de schatzoeker passen wij aan aan het thema. 
 
De Ruimtetracker ( zie foto hiernaast!).
Door het opsporen van ruimtemodules uit de ontplofte besturingsraket hebben de kinderen een zeer belangrijke rol voor de NASA. Een ingenieuze activiteit waarbij de kinderen elke speur en hersencel nodig hebben! Ook een bijzondere kinderactiviteit voor feesten bij ict en computerbedrijven! Klik hier voor meer informatie over de Ruimtetracker. 
 
De Raafjes:
Een spel voor de allerkleinsten, samen lezen we het verhaal en daarna gaan de kinderen op zoek alleen je ziet de raafjes niet en maar je hoort ze wel! Op onze Feestmaatjes website staat meer informatie over het raafjesspel! Een bijzondere en zeer originele activiteit voor kinderopvang, BSO's en feesten.  
 
Het Toverkompas.
Het Toverkompas is een variant op De Schatzoeker. het is een soort dienblad maar dan met de pijl die de weg wijst naar de schat. Met het toverkompas kun je speurtochten organiseren door ruigere of drukkere gebieden doordat je het in de hand houdt.
 
Het Sleutelschatspel:

De elektrisch gesloten schatkist kan alleen geopend worden door de code van juiste sleutels te vinden. In een ruimte of omgeving hangen we 10 plaatjes, 5 van deze 10 plaatjes combineren met 5 plaatjes op de sleutels. Deze sleutels zijn de juiste sleutels om de schatkist te openen! Deze activiteit kan gekocht worden en volledig op maat gemaakt of gehuurd worden. 

Organiseert u een feest of evenement en u wilt een unieke, interactieve en magische kinderactiviteit neem gerust contact op. Juist door in te spelen op uw wensen en deze te combineren met onze expertise creëren we unieke en nooit vertoonde activiteiten. Een voorbeeld is bijvoorbeeld onze sprekende schaakborden een speuractiviteit voor kinderen tijdens het schaaktoernooi in de zomer van 2013 Dieren!  
 
In de fotogallerij kunt u foto's bekijken van al onze activiteiten of neem contact op voor meer informatie!
 
"Zwaai maar gedag tegen de Schatzoeker, kijk de pijl zwaait terug!"