U bent hier

Over ons

Mijn naam is Ilse Coenen- Paulus in 2006 ben ik gestart met Feestmaatjes- kinderfeestjes op maat. Stapje voor stapje is Feestmaatjes gegroeid, eerst met themapakketten daarna kwam er een webwinkel bij met complete draaiboeken, meegeefcadeutjes en decoratieartikelen. Ondertussen ontmoette ik veel enthousiaste professionele creatievelingen. Ik ben iemand die overal mogelijkheden en verbanden in ziet en door samen te werken met deze kanjers van “workshopexperts” krijgen onze activiteiten verdieping en altijd een originele draai.

Een bijzondere ontmoeting had ik ook met Wim Wijting van Kids- Concepts. Een technisch spelontwikkelaar die werkelijk kan lezen en schrijven met techniek. Dank zij hem kan ik unieke en betoverende activiteiten aanbieden en ontwikkelen. Als wij eenmaal op de ideeënstoel zitten komen de gekste activiteiten naar boven en met onze creativiteit zijn ze vaak nog haalbaar ook!

Naast alle workshops en betoverende activiteiten heb ik de concepten SpelenkermisDe Knutseltafel en “Bedrijf door Kinderogen” ontwikkeld.  Want daar is het me allemaal om te doen, activiteiten waarbij kinderen naast heel veel plezier beleven ook nog ontdekken, beleven en ervaren.

Zelf ben ik moeder van twee prachtige dochters. Mijn dochters en hun vrienden en vriendinnen zijn mijn "denktank", zij proberen alle activiteiten uit en geven heel eerlijk hun mening. Door hun objectieve mening blijft Feestmaatjes scherp en creatief en dat is nu precies wat ik zo leuk vind!

Met dank aan mijn kostbare netwerk heb ik Feestmaatjes kunnen ontwikkelen tot een volwaardig kinderevenementenbureau. Ik zie nog zoveel mogelijkheden en de ideeën blijven stromen dus blijf regelmatig op de website kijken! 

Wilt u helemaal “up to date” blijven dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.