U bent hier

Schminken & Glittertattoos

Om uw feest of evenement net iets extra's mee te geven hebben wij enkele aanvullende activiteiten.  Het schminken is daarvan het meest bekend maar we hebben ook nog de glittertattoos. Glittertattoos zijn enorm populair onder jong en oud!

Schminken: 

Bij elke gelegenheid waar kinderen komen is een schminksstand erg populair. Wij werken samen met topschminksters . De kinderen worden moeiteloos omgetoverd tot superheld, prinses, hun lievelingsdier of levend kunstwerk, hoe gekker hoe leuker! Onze schminksters werken alleen met een zeer goede kwaliteit en hypo-allergene schmink en ze zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en rages.

Glittertattoos:

Glittertatoos zijn heel bijzonder, het voordeel van zo’n glittertattoo is dat hij soms wel een week ( of langer!)  blijft zitten! De tattoo zetten we op de huid met huidvriendelijke lijm.  Het leuke met glittertattoos is dat we kunnen inspelen op thema’s. Bij bruiloften nemen we veel hartjes mee, of dieren met Dierendag, spinnen met Halloween etc. maar als een kind toch iets anders wil kan dat bij ons uiteraard ook!

Glittertattoos zijn geschikt voor jongens en meisjes van elke leeftijd ( vaak willen de ouders er ook één!)

Tarieven:

  • Schminkactiviteit: € 45,00 per uur
  • Glittertattoos zetten: € 50,00 per uur
  • Wij kunnen ongeveer  20 glittertattoos per uur zetten.
  • Combinatie van schminken en glittertattoos zetten:   € 65,00 per uur.
     

Neem contact op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. 

Bekijk in de fotogalerij onze schmink en glitterfoto's!