U bent hier

Sinterklaasfeest

Wij leveren ( uiteraard!) geen standaard Sinterklaasfeest maar een feest waarbij de kinderen heerlijk kunnen spelen zonder zenuwachtig te zijn! 
 

Sinterklaas spelenkermis "Op zoek naar de Gouden Pepernoot" 

Door het luisteren naar het verhaal en het spelen van allerlei spelletjes komen de kinderen erachter waar de gouden Pepernoot zich bevindt. Wij starten met het Sinterklaasfeest met het voorlezen van een verhaal en we sluiten samen af met de grote zoektocht naar deze wel heel bijzondere pepernoot. Als de Gouden Pepernoot is gevonden kan de link gemaakt worden naar de komst van Sinterklaas of naar de cadeautjes die voor de kinderen klaar staan of….naar Piet Cedro!!!
 

Bijzondere voorstelling met Piet Cedro

In zijn solo voorstelling (gericht op de leeftijd 4 tot 8 jaar) neemt Piet Cedro de Kinderen mee op een magisch avontuur. Door middel van knappe jongleerkunsten en spannende tovertrucs zit je op het puntje van je stoel. De voorstelling duurt ongeveer een kleine 45 minuten zonder pauze.
 

Originele aanvullende activiteiten voor het Sinterklaasfeest:

  • Workshop: "wie zoet is krijgt lekkers" o.a. pepernoten bakken
  • Sinterklaas-knutseltafel.
  • Speciale pepernotenspeurtocht met het Toverkompas ( voor kleinere groepen kinderen)
  • Wilt u een groot klimklauter Pietenparcours voor buiten organiseren, daar hebben wij diverse mogelijkheden voor binnen ons netwerk. 

Draaiboek voor het Sinterklaasfeest:

Zelf een origineel Sinterklaasfeest organiseren? Bestel ons uitgebreide draaiboek "Op zoek naar de Gouden Pepernoot" in onze webwinkel! In deze webwinkel hebben we ook een groot aantal kleine cadeautjes ( heeft u een groot aantal nodig bestel dan tijdig!) 
 
Wilt u meer informatie over het Sinterklaasfeest of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen neem gerust contact met ons op!
 
Bekijk de fotogallerij voor onze Sinterklaasfeest foto's!