U bent hier

Spelenkermis

Een spelenkermis is een ideale activiteit op plaatsen waar veel kinderen van verschillende leeftijden opgevangen moeten worden. Wij verzorgen een compleet en gevarieerd spelaanbod binnen elk gewenst thema. Het bedrijf of omgeving kan als inspiratiebron dienen, maar ook de seizoenen en seizoens-feesten, sporten, kinderthema's van prinsessen tot spionnen en ga zo maar door. Hoe gekker hoe leuker wij het vinden. 

Binnen deze thema's organiseren wij actieve- en sportieve spelen, een kwisactiviteit, rustige spelletjes ( o.a. zintuig-, zoek- of denkspellen), drama- en muziek activiteit en een creatieve activiteit. Maar ook een speel en/of verkleedhoek behoort tot de mogelijkheden! In het organiseren van een spelenkermis ligt onze kracht. Geef ons een thema en wij werken uit tot een activiteit waarbij alle kinderen enthousiast en op hun eigen wijze aan de slag kunnen. Er moet niets en er mag veel!

Een spelenkermis is te organiseren als kinderactiviteit voor bijvoorbeeld:

  • Een beurs
  • Een bedrijfsfeest
  • In een winkelcentrum
  • Scholen en BSO’s
  • Buurtfeest
  • Themafeesten

 

Een spelenkermis is echt maatwerk dus heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze spelenkermis neem gerust contact op!

Draaiboeken spelenkermissen:

Van de meeste spelenkermissen die wij inmiddels hebben georganiseerd verkopen we de draaiboeken. Zo kunt u eenvoudig één van bovenstaande spelenkermissen zelf organiseren zonder hoge kosten! Kijk in onze webwinkel van  Feestmaatjes- kinderevenementenbureau voor het aanbod van deze draaiboeken!

Ga naar onze fotogalerij voor veel spelenkermis inspiratieplezier!